Realisaties

Onze realisaties 

Volg ons op Instagram voor de recentste realisaties te bekijken. 

Alain Desmedt 

Al vanaf het 1e contact hadden we een goed gevoel van Aircopro. Er werd meegedacht over de verschillende mogelijkheden met een zo esthetisch mogelijke afwerking. We kregen daarna snel een offerte met een correcte prijs. De plaatsing werd door Regilio en Sam nauwkeurig en professioneel uitgevoerd en alles werd door dit sympathieke team kraaknet achtergelaten. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Nog veel succes. 

Barbara Verdonckt

"Dank jullie, Regilio én Sam voor de fantastische service, jullie stiptheid, jullie netheid. De installatie is meer dan een 10/10 waard!!
Ik zou iedereen die twijfelt aanraden om contact te nemen met info@aircopro.be om een offerte te laten maken.
Wanneer je Regilio ontvangt voorzie je gewoon voldoende koekjes of cake en Camille thee. ;-) "

____
AircoPro: Wij hebben bij Barbara een installatie voorzien van 3 Daikin toestellen die zullen zorgen voor een aangenaam omgevingsklimaat voor haar gezin.  Een Stylish, een Perfera wandmodel en een Perfera vloermodel.

Kekelicious soulfood 

https://www.kekelicious.com/ 

Wij hebben met trots de installatie mogen plaatsen bij een lokale top-chef. @kekelicious_soulfood organiseert super leuke kook workshops en voorziet u van heerlijke gerechten!
Deze nieuwe zaak is voorzien van 2 Daikin installaties die zullen zorgen voor een aangenaam omgevingsklimaat van haar gasten.

Wij raden u aan Kekelicious soulfood zeker eens een bezoekje te brengen of een workshop boeken! 

Onderhoud

Een jaarlijks nazicht en onderhoud van uw airco- en/of ventilatie installatie is zeer belangrijk!
Wist u dat u hierdoor de levensduur verlengt en dat u het energieverbruik kan doen dalen met een 30%.
Deze tandarts kan weer even verder. ;-)

Optiek Buyse 

https://optiekbuyse.be/ 

Dankzij onze nieuwe Daikin installatie zullen de klanten van @optiek.buyse voortaan in alle comfort een bril kunnen kiezen! 

Optiek Buyse - Foto Airco Interieur
Optiek Buyse - Foto Airco Exterieur

James Szustak & Lana De Doncker

"De twijfels die we hadden bij de kostprijs om een airco te installeren in onze woning, verdwenen volledig na ons intakegesprek met AircoPro. We kregen een gunstige prijsindicatie, waardoor we besloten om meteen 3 airco's te laten plaatsen en dit op verschillende locaties in onze woning. AircoPro raadde ons aan om de Airco nooit té hard te zetten omdat na verloop van tijd de temperatuur in de kamer op een aangename wijze daalt. Je hebt op die manier zelfs niet eens door dat de airco aan het draaien is. De plaatsing zelf gebeurde vlekkeloos, onze woning werd nadien kraaknet achtergelaten. Ik zou AircoPro alleen maar aanraden en bewonder de expertise en drive van dit team."

Klik hier en lees alle Google Reviews van onze klanten. 

B2B Klanten