Realisaties

Onze realisaties

Kekelicious soulfood

https://www.kekelicious.com/

Wij hebben met trots de installatie mogen plaatsen bij een lokale top-chef. @kekelicious_soulfood organiseert super leuke kook workshops en voorziet u van heerlijke gerechten!
Deze nieuwe zaak is voorzien van 2 Daikin installaties die zullen zorgen voor een aangenaam omgevingsklimaat van haar gasten.

Wij raden u aan Kekelicious soulfood zeker eens een bezoekje te brengen of een workshop boeken!

Onderhoud

Een jaarlijks nazicht en onderhoud van uw airco- en/of ventilatie installatie is zeer belangrijk!
Wist u dat u hierdoor de levensduur verlengt en dat u het energieverbruik kan doen dalen met een 30%.
Deze tandarts kan weer even verder. ;-)

Optiek Buyse

https://optiekbuyse.be/

Dankzij onze nieuwe Daikin installatie zullen de klanten van @optiek.buyse voortaan in alle comfort een bril kunnen kiezen!

Optiek Buyse - Foto Airco Interieur
Optiek Buyse - Foto Airco Exterieur

James Szustak & Lana De Doncker

"De twijfels die we hadden bij de kostprijs om een airco te installeren in onze woning, verdwenen volledig na ons intakegesprek met AircoPro. We kregen een gunstige prijsindicatie, waardoor we besloten om meteen 3 airco's te laten plaatsen en dit op verschillende locaties in onze woning. AircoPro raadde ons aan om de Airco nooit té hard te zetten omdat na verloop van tijd de temperatuur in de kamer op een aangename wijze daalt. Je hebt op die manier zelfs niet eens door dat de airco aan het draaien is. De plaatsing zelf gebeurde vlekkeloos, onze woning werd nadien kraaknet achtergelaten. Ik zou AircoPro alleen maar aanraden en bewonder de expertise en drive van dit team."